Beeldend coaching

Wil je nieuwe stappen zetten in je leven, bijvoorbeeld het veranderen van baan? Of heb je een ander doel, zoals afvallen, meer zelfvertrouwen of wil je meer tijd voor jezelf? Is er een blokkade waardoor het niet lukt en weet je niet wat het is? Als coach geef ik je een duwtje in de goede richting en ondersteun ik je in je proces,

Coaching is op de toekomst gericht. Door het maken van een tekenopdracht kun je op papier zichtbaar maken wat er innerlijk speelt. Je hoeft niet te kunnen tekenen, alles wat op papier komt is goed. Ook werk je soms met andere materialen zoals klei, verf, krijt of maak je een collage. 

Door met beelden te werken kom je sneller tot je doel dan alleen met praten. Samen kijken we naar het beeld dat is ontstaan. Welke talenten kun je inzetten voor je doel? Wat staat er in de weg om je doel te bereiken? Waar mag je nog aan werken en waar liggen je valkuilen? 

Een Coach Beeldend werkt holistisch. Naast het lezen van de tekening maak ik ook gebruik van lichaamswerk, visualisatie en ontspanningsoefeningen. Door in beeld te brengen wat er speelt komen er inzichten naar boven waar je vaak zelf nog niet aan gedacht hebt. 
Tijdens een intakegesprek onderzoeken we je doel en bepalen we het coachingstraject.